ΕΠΙΚΑΙΡΑ
 
Picture
Χιλιάδες κόσμος συμμετείχε στην μεγαλειώδη απεργία της 23 Φλεβάρη 2011.

Ο τεράστιος όγκος της πορείας έγινε προφανώς και η αιτία να ανησυχήσουν σοβαρά τα ανδρείκελα που μας κυβερνάνε. Αποτέλεσμα οι διαρκείς ρίψεις χημικών από τα ματ σε πολλά σημεία της πορείας, με σκοπό να την καταστείλουν. Αυτό βέβαια δεν είναι πρωτοφανές, καθώς και το Δεκέμβρη είχαν ακολουθήσει την ίδια τακτική. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου καθώς και η οργή του, αρχίζουν και τους τρομοκρατούν απ ότι φαίνεται σοβαρά.

 Έτσι η απαξίωση πάντα των διαδηλώσεων από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που ελέγχουν, φαίνεται ότι πλέον δεν τους αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και προσπαθούν να χτυπάνε τη διαδήλωση σε πολλά σημεία με δεκάδες χημικά ώστε να διασπάσουν τον κόσμο, να πάψει να συμμετέχει, καθώς η κατάσταση με την οργή πια των χιλιάδων διαδηλωτών είναι πολύ πιθανό να τους ξεφύγει μέσα από τα χέρια.

Picture
Παρ’όλα αυτά και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της αστυνομίας και των προϊσταμένων της χούντας ώστε να διαλυθεί ο κόσμος το συντομότερο δυνατό, ένα μεγάλο κομμάτι από τους διαδηλωτές, παρέμεινε μέχρι και αργά το απόγευμα έξω από τη βουλή φωνάζοντας δυναμικά συνθήματα, με πρώτο και κύριο το κλασικό πλέον «κλέφτες κλέφτες».

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν  δεν μπορούν να δείξουν σε καμία περίπτωση το μέγεθος και το παλμό από τη διαδήλωση, καθώς είναι τραβηγμένες  από χαμηλά . Είναι όμως μια μικρή προσπάθεια ενημέρωσης καθώς ξέρουμε ότι όλα τα μεγάλα μέσα θα απαξιώσουν και πάλι αυτή τη μεγαλειώδη απεργία, θα δείξουν αυτά που θέλουν και θα τα κρίνουν με το γνωστό προβοκατόρικο τρόπο.

Για να δείτε φτογραφίες από την πορεία πατήστε  εδώ
(Οι φωτογραφίες είναι ελεύθερες προς κάθε χρήση, με σκοπό την ενημέρωση.)


1 ΜΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 7 Μ.Μ. ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

Από την ομάδα του ιστολογίου




Leave a Reply.