ΕΠΙΚΑΙΡΑ
 
Picture
Στοιχεία σοκ σας βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για την οff-shore εταιρεία που διατηρεί η Τράπεζα της Ελλάδος του κ.Προβόπουλου στον φορολογικό παράδεισο νησιών Κέϊμαν.

Το γεγονός επιβεβαιώνεται επισήμως με στοιχεία που σας παραθέτουμε μετά απο επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Κυριάκου Βελόπουλου...


Η Τράπεζα που κρατά τα "κλειδιά" του δημοσίου χρέους διατηρεί αποθεματικό σε υπεράκτια εταιρεία που φθάνει τα 71.000.000 ευρώ !!!

Τι ίδια στιγμή που η κυβέρνηση κάνει λόγο για διαφάνεια η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας διατηρεί υπεράκτια εταιρεία σε φορολογικό παράδεισο.


Ο κ.Προβόπουλος που δηλώνει σε
προσωπική φορολογική δήλωση (http://tiresias-press.blogspot.com/2009/12/405194901.html) το αστρονομικό ποσό των 4.051.949,01 ευρώ μήπως θα έπρεπε εξηγήσει πως γίνονται αυτά τα κόλπα;

 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 10.855 ΕΥΡΩ
Με 10.855 ευρώ φαίνεται πως αμείβεται μία ιδιαιτέρα του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών, εν μέσω «ψαλιδίσματος» και περικοπών στο Δημόσιο και τους μισθούς των υπαλλήλων του.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», η Ξ.Μ. ήρθε με διαταγή μετακίνησης από τα Σκόπια και εξακολουθεί να λαμβάνει το επίδομα αλλοδαπής συν τον κανονικό μισθό της.
Συγκεκριμένα, η εν λόγω ιδιαιτέρα παίρνει κάθε μήνα: μισθό περίπου 4.800 ευρώ, 9.600 ευρώ το δίμηνο ως επίδομα αλλοδαπής και ημερήσια αποζημίωση 90 - 110 ευρώ (επί 30 ημέρες τον μήνα ίσον 2.700 ευρώ).
Μάλιστα, η αποζημίωση λαμβάνεται επειδή η Ξ.Μ. δεν ανακλήθηκε για να επιστρέψει αλλά χρησιμοποιήθηκε το «παραθυράκι» της διαταγής μετακίνησης.
Κι ενώ οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι μετρούν και ξαναμετρούν τα ψιλά και έχουν στοχοποιηθεί συλλήβδην, κάτι τέτοια περιστατικά μόνο απορίες που πρέπει να απαντηθούν δημιουργούν... 
 
ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ 7ΔΙΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ!
 
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ  ΣΤΟΥΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!
Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το κόμμα «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», ένα κρατικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που αποκαλύπτει ότι η Κυβέρνηση έχει προγραμματίσει από φέτος μέχρι και το 2012 (!) να στρώσει πλουσιοπάροχο τραπέζι σε βουλευτές και δικαστικούς χαρίζοντάς τους, με έκτακτα αναδρομικά επιδόματα, εκατομμύρια ευρώ (7 δισεκατομμύρια ευρώ!!!!!!!!!) ενώ στερεί από τον ελληνικό λαό και τη στοιχειώδη μισθοδοσία του.
 
Τα ποσά που προβλέπονται για βουλευτές και δικαστικούς έχουν ανοδική πορεία και, όπως αναφέρει το έγγραφο, δεν θα μείνουν στο ύψος αυτό που προβλέπεται ,γιατί δεν είναι γνωστός ο αριθμός των προσφυγών που θα ασκηθούν από τους ενδιαφερομένους συνταξιούχους βουλευτές και δικαστές για τη διεκδίκησή τους.
 
Σε καιρό θρυλλούμενης πτωχεύσεως της Ελλάδος δίδονται εκατομμύρια ευρώ σε έκτακτα αναδρομικά επιδόματα βουλευτών και δικαστικών. Οι δικαστικοί επιδικάζουν στους εαυτούς τα επιδόματα ως καθʼ ύλην αρμόδιοι και οι βουλευτές εισπράττουν τα δεδικασμένα (δικαστικοί κερνούν, βουλευτές πίνουν).
 
 
Πηγή άρθρου:
http://www.koinwnia.com/2009-05-15-10-00-17/137-2010-03-11-12-20-11




Leave a Reply.